Zo haal je de LKT rekenen-wiskunde

Dit oefentoetsen boek is van de makers van Wiscatoefenen.nl.

Je bestelt dit boek via de webshop van wiscatoefenen.nl

bestellen pabokennisbasisrekenen
Krijg ik een orderbevestiging?

Je ontvangt direct een bevestiging van jouw bestelling per mail. In deze orderbevestiging vind je het overzicht van het door jou bestelde boek.

Wat gebeurt er na mijn bestelling?

Na ontvangst van je bestelling, gaan wij voor je aan de slag. We verpakken het boek en geven je pakketje af bij Post NL. Je ontvangt een e-mail met een unieke Track & Trace code. Met deze code kun je jouw pakketje volgen.

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Bestel je 1 of 2 boeken? Dan versturen wij je boek als een brievenbuspakketje via Post NL. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Bij grotere aantallen maken we gebruik van pakketpost.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bestel je 1 boek? Dan zijn de kosten voor bezorgen in Nederland €2,95. Bestel je meer dan 1 boek? Dan zie je de bezorgkosten in het bestelscherm.

afrekenen pabokennisbasisrekenen
Wat zijn de betaalmethodes?

Je kunt betalen met iDeal.

Is betalen veilig?

Zeker, je bestelt en betaalt in een beveiligde bankomgeving.

Hoe zie ik de afschrijving in mijn bank-app?

Je herkent de afschrijving aan de naam Wiscatoefenen.nl

levering pabokennisbasisrekenen
Hoe wordt het boek verzonden?

Wij verzenden het boek in een stevige envelop als brievenbuspakje, met PostNL. Bij de verzending ontvang je een Track & Trace code. Daarmee kun jij jouw pakketje volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging met de Track & Trace code. Daarmee kun je jouw pakket volgen.

Moet ik thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen?

Nee hoor, niet nodig. Het is een brievenbuspakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestel je op werkdagen vóór 23:00 uur, dan heb je het boek meestal binnen 2 dagen in huis! Bestel jij op vrijdag na 16:00 uur? Je hebt jouw bestelling dan op maandag of dinsdag in huis.

Waar is mijn bestelling?

Na ontvangst van je bestelling, moet het boek binnen 2-3 dagen door je brievenbus vallen. Wij versturen het boek via Post NL met track& trace. Duurt het langer? Dat kan. Momenteel kan de levering langer duren door Corona maatregelen en drukte bij Post NL. Volg je pakketje met de track& trace code die je van ons hebt gekregen. Vragen? Neem dan even contact op via info@pabokennisbasisrekenen.nl

Je antwoord niet gevonden?

Staat het antwoord hier niet bij?
Stuur dan een berichtje naar info@pabokennisbasisrekenen.nl
of gebruik het contactformulier hieronder.

Of verstuur het formulier