Over Pabokennisbasisrekenen.nl

Wie ik ben

Hallo! Graag vertel ik hier kort iets over mijzelf. Ik ben Julia Tappermann en woon in Soest. Rekenen vond ik altijd een leuk vak op school. Ook in mijn studie Bedrijfskunde vind ik de vakken met cijfers boeiend.

Al een aantal jaar geef ik bijles en training aan Pabo-studenten. Zowel voor de Wiscat als voor kennisbasis rekenen. Dat doe ik met veel plezier en resultaat. Inmiddels heb ik al veel Pabo-studenten kunnen helpen.

Naast de bijlessen en de trainingen heb ik ook drie Wiscat-boeken geschreven. Daarop heb ik veel positieve reacties gekregen. Zowel van PABO-studenten als van docenten.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook oefensommen had voor de LKT rekenen-wiskunde. Zo ontstond het idee om een boek met oefentoetsen samen te stellen. Speciaal als voorbereiding op de LKT.

Alles over Kennisbasis rekenen Pabo >

julia-tappermann-kennisbasis-rekenen
Boek kennisbasis rekenen

Over het boek

In het boek kun je oefenen met 5 complete toetsen, die lijken op de LKT rekenen-wiskunde.
De toetsen bevatten alle rekenonderdelen. Zo kun je groeien in je rekenvaardigheden. Bovendien kun je na elke toets een unieke REKEN-Check® doen. Daarmee ontdek je aan welke onderdelen je nog verder moet werken. Per toets worden alle antwoorden helder uitgelegd. Daar kun je veel van leren. Zo ben je perfect voorbereid op de echte LKT rekenen-wiskunde!

Achter in het boek vind je bonuspagina’s met handige rekenschema’s, slimme stappenplannen voor sommen en veel oefentips. Dit boek met oefentoetsen helpt je beter te worden in rekenen voor de LKT.

Ontdek meer over het boek > 

Bedenker Wiscat boeken

Door de bijlessen Wiscat die ik geef, bleek dat er maar weinig oefenmateriaal beschikbaar is om voor deze rekentoets te oefenen. Pabo-studenten gaven vaak aan meer te willen oefenen met oefentoetsen Wiscat.

Zo ontstond het idee om een boek samen te stellen met daarin 5 oefentoetsen voor de Wiscat. Met als BONUS handige rekenschema’s, slimme stappenplannen voor sommen en oefentips.
Zo kun je ook zonder bijles voldoende oefentoetsen Wiscat maken!

Om de zelfstudie helemaal compleet te maken is er ook het ‘Wiscat Theorie- en Werkboek’.
Het is een 2-in-1 boek: THEORIE- en WERKBOEK. Met alle theorie die je moet kennen voor de Wiscat en maar liefst 500 sommen om mee te oefenen.

Bekijk de Pabo reken-boeken >

Wiscat leren theorie

Lees ook de algemene voorwaarden met informatie over privacy, disclaimer en copyrights.